I över 15 år har jag jobbat med försäljning och marknadsföring. För att träffa kunder och ha den absolut bästa servicen har jag lärt mig att möta personerna. Framföra ett budskap skapat för just dem.

Podcasten Bolltroll & Banke gjorde 100 avsnitt

När handbollsintresset väcktes till liv igen för ca åtta år sedan blev jag ganska snabbt involverad i Sveriges Radio P4 som sportkommentator. Efter ett tag insåg jag att det saknades en podcast om handboll. Jag lyssnar mycket på poddar då jag pendlat mycket. Tillsammans med min radiokollega Glenn Göransson skapade vi podcasten ‘Bolltroll & Banke’. Vi intervjuade många av Sveriges största handbollslegendarer och hade tre år av makalöst roliga möten, intervjuer och samtal.

Idag har intresset för samtalet gjort att jag gör moderator och konferencieruppdrag, intervjuar live, spelar in TV och kommenterar radio vid sidan av mitt vardagsarbete inom life science. Min erfarenhet av att möta människor, prata inför publik och föra ett samtal har gjort att jag utvecklat en personlig stil som ger en trygghet hos den jag intervjuar. På så vis får jag ett bra flyt i samtalet samtidigt som jag har möjlighet att ställa tuffa frågor om så behövs.